16. august 2008

No æ mi Kvitsundtid ivi.......

For 5 min sea reiste Ingvild tilbake te Kvitsund, neste gong eg ser ho æ i haustferien. Merkeleg at eg alli skø tebakars og vera i hop mæ russ 08 meir, noko som blei endå tydlegare i det Ingvild reiste. Skulle sø veldig ynskje at eg berre kunne få ein dag te saman mæ adde saman, fø eg saknar Kvitsund VELDIG!

4 kommentarer:

Ingebjørg sa...

Akkurat nå går 60 spente førstissar rundt mellom foreldrene sine og føle seg små og LOST. 120 2. og 3. klassingar springe rundt som sauer (geiter?) for å finna kvarandre, klemma kvarandre, se kem som bur kor... Snart samle de seg i gymsalen for å hørra på helsingar og se at alle dei ansatte går fram på scenå. I mårå e det grilling og bli kjent-leker ute. Wæææ! Me e ikkje der!

Solgunn sa...

Eg e i Kviteseid nå, har veldigt lyst t å gå bort å sjå koss d e. Men eg trur d blir for trist. Tenk, nå komme Kurt t å visa bilder av oss så grine...eg savne dåkke...

Sigrun sa...

For trist innlegg, søte deg... Ikkje bra å lese for oss sarte sjeler, det er i alle fall heilt sikkert!

Anonym sa...

Ja! Huff, tårene kommer med en gang, og det verste er at det ikke er tull vet du=( Skulle gjort alt for bare å få en uke sammen med dere alle på KVitsund. Ohh, som jeg savner!!!